STORITVE

Vse na enem mestu

Vedno znova skušamo našim storitvam dodajati nove, saj smo mnenja, da samo celovit in vsestranski pristop lahko obrodi sadove. Prav tako je naš pogled vseskozi usmerjen v prihodnost, saj smo le tako lahko vedno korak pred ostalimi.

Če tudi vi z nami delite podobno mišljenje, potem vas vabimo, da ob skodelici kave ugotovimo, kako lahko izboljšamo ali dopolnimo vaše poslovanje!

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Brez dvomov lahko rečemo, da je izdelava spletnih strani naša izjemno močna dejavnost, za katero trdimo, da jo zares brezhibno obvladamo. Z našo ekipo ujamemo vašo vizijo strani in jo realiziramo tako, da jo odlikuje brezhibna funkcionalnost, preglednost in učinkovitost. Izdelujemo vse vrste spletnih strani - od tistih najbolj osnovnih, do izjemno kompleksnih, ki pa so kljub vsemu prilagojene na delovanje, ki ga boste lahko osvojili sami in tako v prihodnje ne boste odvisni od storitev zunanjih ponudnikov.


OGLAŠEVANJE IN SEO OPTIMIZACIJA

Naša vizija se osredotoča na celostni pristop k digitalni vizitki podjetja. Za zmagoslavno kombinacijo se je izkazal miks zgoraj naštetih postavk, ki pa brez strateškega oglaševanja in SEO optimizacije ne more zagotavljati celostnega digitalnega nastopa. Prav zato imamo v naši ekipi tudi strokovnjaka s področja digitalnega marketinga, ki bo za vas in vaše podjetje strukturiral strategijo, ki zares prodaja. Dovolite, da za vas poskrbimo v celoti!


IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Se tudi vi srečujete z mamljivo idejo, da bi v svoj posel vpeljali spletno trgovino? Prepričani smo, da je to eden izmed boljših načinov, kako obogatiti svoj posel, a kljub vsemu je pred tem potrebno narediti kar nekaj pravih ključnih korakov. Bistveno je, da spletna trgovina z avtomatiziranim in vam prilagojenim sistemom, deluje v vašo korist. Glede na eksponentno rast, ki jo je E-commerce doživel v zadnjih nekaj letih, vam garantiramo, da bomo vašo spletno trgovino ponesli med zvezde!


GRAFIČNO OBLIKOVANJE IN TEKSTOPISJE

Saj veste, kaj pravijo vsi pomembni marketinški veljaki v svetu: “Vsebina je kraljica!” Naš kreativni oddelek se tako napaja na dobrih vsebinah, ki jo vedno dopolnjuje tudi izjemna grafična podoba. Vedno se trudimo, da vsebina izraža identiteto in ton vašega podjetja, kar pomembno doprinese k percepciji javnosti vašega podjetja. Prav zato lahko trdimo, da brez izjemne grafične podobe, ki vizualizira vaše poslanstvo in tekstov, ki vaše obiskovalce prepričajo v trenutku, še tako dober posel, ne bo nikoli popoln.